ویدئویی از اولین حضور خانم‌های بازیگر در جوکر ۲ نتیجه جالب یک آزمایش علمی درباره تاثیر ارتعاش صدای علیرضا قربانی بر تخت جمشید + ویدئو انتشار تیزر یک فیلم سینمایی محرمی و آغاز اکران فیلمی با بازی آزاده صمدی و حامد کمیلی هنر انتخاب آگاهانه و پیشرفت ملی ارتباط با پایتخت با بهره گیری از ظرفیت‌های بومی استالین بیشتر چه کتاب‌هایی می‌خواند؟ | معرفی کتاب «کتابخانه استالین» شعر‌های چندوجهی در توابع خطی | رونمایی از مجموعه شعر «زندگی در آمنیون» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ جدیدترین خبرها از سریال «سلمان فارسی» فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۴ و ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳) + خلاصه داستان ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ۲۰ سینما تا پایان تابستان در خراسان رضوی افتتاح خواهد شد  ساخت ۱۰۰۰ سالن سینما در کشور تا شهریور ۱۴۰۴ | رشد ۱۱۳ درصدی سالن‌های سینما در خراسان رضوی ساخت پردیس سینمای «ملل» نماد وحدت فرهنگی ایران و افغانستان است پردیس سینمایی ملل در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد | رشد ۱۱۳ درصدی ساخت سینما در خراسان رضوی + فیلم پخش ۶ سریال از شبکه آی‌فیلم + زمان پخش «سینما ملت»، برنامه سینمایی جدید تلویزیون
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

مصائب یک خبرنگار

  • کد خبر: ۱۷۸۲۵۱
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۸
مصائب یک خبرنگار
وقتی خبرنگار صفحه اقتصاد بودم و درباره تورم و گرانی می‌نوشتم می‎ گفتند: یعنی واقعا یک خبر مثبت اقتصادی هم نبود که بازتابش بدهی.

وقتی خبرنگار صفحه حوادث بودم و حادثه‌ای اتفاق نیفتاده بود تا خبرش را کارکنم، می‌گفتند: تو اگر واقعا خبرنگار حوادث باشی برای تولید محتوا باید خودت شخصا چاقو برداری و بروی خیابان و چند نفر را زخمی کنی.

وقتی هم دستم پر از خبر حوادث بود که می‌گفتند چقدر بد است آدم نانش را با نوشتن درد و بلا‌هایی که سر مردم می‌آید در بیاورد.
وقتی خبرنگار صفحه اقتصاد بودم و درباره تورم و گرانی می‌نوشتم می‎ گفتند: یعنی واقعا یک خبر مثبت اقتصادی هم نبود که بازتابش بدهی.

وقتی هم درباره ثبات قیمت یک چیزی می‌نوشتم می‌گفتند: این همه چیز گران شد تو فقط گیر داده‌ای به همین یک قلم که قیمتش ثابت مانده.
موقع مصاحبه هم اگر ساکت بودم و توی حرف مسئول محترم نمی‌پریدم بعد مصاحبه به من می‌گفتند تو خبرنگار بودی یا فقط نقش پایه میکروفون را داشتی؟

اگر هم وسط حرف مسئولی که آمار می‌داد می‌پریدم و سؤالی درباره آن می‌پرسیدم، مسئول ناراحت می‌شد و مصاحبه نصفه کاره می‌ماند.
اگر حقوقم دیر واریز می‌شد و اعتراض می‌کردم، می‌گفتند کاش همان اندازه که دغدغه معیشت خودت را داشتی، برای معیشت اقشار فرودست هم نگران بودی.

اگر هم اعتراض نمی‌کردم می‌گفتند: این حتی نتوانست حق خودش یک نفر را مطالبه کند، چطور می‌تواند حق و حقوق مردم یک جامعه را مطالبه کند. اگر اعتراض می‌کردم که چرا سردبیر خبری را که نوشته ام شخم زده و در آن کاشت و برداشت انجام داده است، می‌گفتند تو اصول حرفه‌ای خبرنگاری و روزنامه نگاری و سلسله مراتب را بلد نیستی.

اگر هم اعتراض نمی‎کردم، همکارانم می‌گفتند: خبرنگاری که نتواند از مسئول بالادست خودش انتقاد کند، مطمئنا از بقیه مسئولان هم نمی‌تواند انتقاد کند.
اگر درباره خبر‌های زرد می‌نوشتم می‌گفتند از دنیای خبرنگاری هیچ چیز نمی‌داند اگر هم درباره خبر‌های جدی‌تر می‌نوشتم می‌گفتند همیشه اخبار کسل کننده و تکراری می‌نویسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->